10–17 år

Film

Filmkollo: Filmskapande och skådespeleri

Dyk in i filmens värld på Filmkollo. Här kombineras sommarkollots naturnära sol och lek med filmens kreativitet och roliga utmaningar. Filmkollo är ett läger på sommarlovet där deltagarna delas in i grupper efter ålder. Inga förkunskaper krävs. Utvecklande aktiviteter för de som vill göra en egen film eller vara med i en filminspelning. Testa allt, bara skådespela eller vara bakom kameran. Veckan är fylld med utvecklande aktiviteter där deltagarna lär sig om filmproduktion men också om teamwork, problemlösning och kreativt tänkande. Unga filmintresserade träffar likasinnade och övriga familjen bjuds in till den storslagna filmpremiären på avslutningsdagen. Vi visar alla filmer och deltagarna tar emot applåder på vår stora scen. En dag som gör avtryck i deras personliga utveckling.

Till oss kommer ungdomar från hela Sverige, Norge och världen för att utvecklas och göra film tillsammans. De allra flesta kommer ensamma och hittar snabbt vänner på kollot, andra åker med en eller flera kompisar.

Vi har arrangerat Filmkollo varje år sedan 2010 och har läger alla veckor på sommarlovet. Flera av deltagarna kommer tillbaka år efter år och vi har nu haft 6500 deltagare på våra läger. Vår personal stöttar i filmarbetet och skapar inkluderande aktiviteter. Vi har unika lokaler i naturnära och trygg miljö. Här är vi är omgivna av öppna landskap och skog, några kilometer från större landsvägar.

iFocus Studios, 3000 kvm med nybyggda filmstudios, utbildningssalar, konserthall, biograf och deltagarnas egna studios där de arbetar med manus och redigerar sina filmer.

När

v.25-33.

Pris

7100 kr, delbetalning är möjlig.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Till oss kommer ni enklast med bil. Vill ni åka tåg kan vi hämta vid Grästorp station.

Annonser:

Annonser: