6–12 år

Sportigt

Gymi Camp – Sommar 2022

Under sommarlovet anordnar Gymi varierande sportiga hel- & halvdagsläger för barn i åldrarna 6−12. Lägren passar för alla, oberoende vilken nivå man befinner sig på. Programmet utformas för var och en så att det passar alla lägerdeltagare. Det är så kul att få träna och leka tillsammans – i små grupper förstås!

På Gymi Camp lägret övar vi kullerbyttor, att stå på händerna, slå volter, koncentrera oss på yoga-rörelser, jonglering, par- och luftakrobatik, springa på väggen, trapetsövningar, hjulning, monkey-hopp… – alltså tricks, gymnastik, parkour och akrobatik på allas nivå. Inga förkunskaper behövs.

De varierande motionspassen under lägret utvecklar uthållighet, kroppskontroll och rörlighet. Övningarna på banan utvecklar framför allt balanssinnet och koordinationsförmågan. Man behöver inte kunna några tricks när man kommer till lägret, men det finns utmaningar som passar allas nivå. Att träna upp sina färdigheter tycker säkert alla är kul, och det finns alltid någonting roligt att göra. Förutom att man på Gymi lär sig nya motoriska färdigheter så satsar vi på att skapa en gemenskap och på att utveckla den sociala kompetensen – så vi leker också gärna!

Beroende på vecka och barnens önskemål innehåller lägerveckan också bl.a. Lägerolympiaden. På lägren har man även kunnat se ivriga Gymi discodansare och Gymi filmarbetare. Fantasin har inga gränser när vi tränar och tillbringar tid med varandra.

När

Vecka 24, 25, 26 & 32
Heldag kl 9-16
Halvdag kl 9-12 / 13-16

Pris

2890 kr (5 heldagar)
1790 kr (5 halvdagar)

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord