5–8 år

Djur

Hästis, 5-8 år

Välkommen till Hästis – en fyra dagars kurs fullspäckad med hästglädje för barn i åldrarna 5-8 år!

Under tre spännande dagar, från klockan 9 till 12, kommer våra engagerade ungdomsledare guida barnen genom en rad hästrelaterade aktiviteter.

Barnen kommer att få prova på att rykta och sköta om hästarna, samt utforska enklare hästkunskap på ett lekfullt sätt. Vi kommer också att ha massor av kul genom lekar och andra spännande aktiviteter som som käpphästhoppning. På Hästis är glädje och gemenskap centrala inslag i allt vi gör.

Om ditt barn har speciella behov är du välkommen att kontakta oss på bokning@hastakeriet.se innan du bokar plats.

När

juni, juli, augusti
Se bokning för exakta datum

Pris

1500 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Kollektivtrafik

Buss 76 stannar vid station Lindarängsvägen ute på Gärdet där du ska gå av. Några meter framför busshållplatsen finns en skylt där det står Häståkeriet. Promenera in på grusvägen till höger och följ vägen till du ser ridbanan och stallet. Det tar ca 5 minuter att gå från busstationen till oss.

Bil & Parkering

Om du kommer med bil, kör förbi filmhusets busshållplats och följ Lindarängsvägen tills du kommer till Lindarängens busshållplats. Några meter bakom busshållplatsen finns en väg upp till höger med en skylt där det står Häståkeri. Följ vägen, kör förbi vår ridbana och ta höger upp mot Kungliga Borgen. Du parkerar på Kungliga Borgens parkeringsplats. I stallet får du ett parkeringstillstånd som du lägger i bilen.

Annonser:

Annonser: