8–13 år

Djur

Hästkollo 8-13 år

Är ditt barn nyfiken på hästar? På Hästkollo blir det 4 heldagar med hästrelaterade aktiviteter för alla barn mellan 8-13 år. 

Det blir bland annat häst-teater, käpphästhoppning, barbackamys, hästkunskap, ryttaryoga, tipsrundor, femkamp, hästagility, lekar och mycket annat skoj. För de som vill ingår även övernattning vid stallet en kväll. 

Hästkollo är inte ett traditionellt ridläger utan fokus är på närvaron med häst och gemenskap. Medtag egen lunch, men eftermiddagsfika ingår. Barnen delas upp i grupper efter ålder/kunskapsnivå. Om ditt barn har några speciella behov skicka etOm ditt barn har speciella behov är du välkommen att kontakta oss på bokning@hastakeriet.se innan du bokar plats.

När

juni, juli, augusti
Se bokning för exakta datum

Pris

3200 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Kollektivtrafik

Buss 76 stannar vid station Lindarängsvägen ute på Gärdet där du ska gå av. Några meter framför busshållplatsen finns en skylt där det står Häståkeriet. Promenera in på grusvägen till höger och följ vägen till du ser ridbanan och stallet. Det tar ca 5 minuter att gå från busstationen till oss.

Bil & Parkering

Om du kommer med bil, kör förbi filmhusets busshållplats och följ Lindarängsvägen tills du kommer till Lindarängens busshållplats. Några meter bakom busshållplatsen finns en väg upp till höger med en skylt där det står Häståkeri. Följ vägen, kör förbi vår ridbana och ta höger upp mot Kungliga Borgen. Du parkerar på Kungliga Borgens parkeringsplats. I stallet får du ett parkeringstillstånd som du lägger i bilen.

Annonser:

Annonser: