9–13 år

Musik

Körläger på Skeppsholmen

På körlägret blandar vi sång, musik och lek och utforskar många olika genrer tillsammans med barnen. Vi fokuserar på att sjunga tillsammans och ger även möjlighet, för den som vill, att testa på hur det är att vara solist med en stor kör bakom sig.

Vi tycker att sång ska vara roligt och kreativt och gillar att utmana oss i att se vad rösten kan skapa. Hur gör vi för att det ska svänga? Hur ändrar jag min röst till olika genrer? Hur gör vi för att sjunga i olika stämmor?

Utanför körpassen har vi fantastiska fritidsledare som leker, pysslar och umgås med barnen.

Under en av dagarna bjuds lägerdeltagarna till ArkDes museum där de får möta en konstpedagog som gör en workshop med barnen.

I slutet av veckan bjuds familjen in till en konsert, där ni får ta del av vad barnen har gjort under lägerveckan.

Plats: Skeppsholmens Folkhögskola
Tid: 9-16.

Mer info kommer när lägret närmar sig i sommar!

När

19-22 juni

Pris

500-2 400 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med buss:
Ta buss 65, hållplats på Vasagatan utanför Centralstation, åk till hållplats Moderna Museet. Gå i bussens riktning, ta av första avtagsväg till vänster. I backen ner mot vattnet ligger Skeppsholmens folkhögskola.

Med tunnelbana:
Åk till station Kungsträdgården där går du till Strömkajen (mot vattnet) och sen vidare över bron till Skeppsholmen.

Med Djurgårdsfärja:
Från Slussen eller Allmänna gränd på Djurgården (och Nybroplan sommartid) kan du åka Djurgårdsfärja till Skeppsholmen. När du kliver av färjan på Skeppsholmen går du c:a 400 m höger längs kajen tills du kommer till två stora stenhus.