13–15 år

Musik

Kulturläger i Skaparbyn

Välkommen på sommarläger med Kulturakademin i vackra Skaparbyn! Ett läger med fokus på dans, musik och skapande för ungdomar mellan 13-15 år. 

Prova på instrument
Du får chans att prova på olika instrument. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet, vi tar det från din nivå. Möjlighet till fördjupning på tex. gitarr och fiol. Skapa egen musik Vi musicerar och skapar våra egna låtar tillsammans. Går igenom grunderna inom låtsnickeri, ackordlära och improvisation.

Ljudteknik – inspelning
Du får lära dig att göra musik på dator. Sjunga, programmera och spela in. Dans Du får möjlighet att lära dig olika dansstilar så som Hiphop, Disco och Showjazz. Vi anpassar efter era önskemål. Koreografier, formationer och improvisationsövningar.

Ledare:
Michelle Dahlbom Händelsten
Arbetar som danspedagog på Kulturskolan, Älvkarleby. Utbildad inom bl. a. musikal och har lång yrkeserfarenhet inom dans, kör och lägerverksamhet runt om i Sverige.
Jonas Strömberg
Arbetar som producent, tekniker, driver Slowbeat Studio, har ett förflutet som lärare och föreläsare på yrkesutbildning. Har studerat musikutbildning och musikpedagogik. Lång erfarenhet som frilansmusiker och producent.
PO Larsson
Arbetar som föreståndare på fritidsgården Träffen i Skutskär. Är även fritidsmusiker och kan traktera diverse stränginstrument och slagverk. Fungerar som allt-i-allo i verksamheten.
Linnea Lund
Arbetar som gitarr- och fiolpedagog på Kulturskolan, Älvkarleby. Utbildad musiker och pedagog. 

När

Vecka 29
18-22 juli, 10-15

Pris

4000 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord