6–9 år

Lekland

Leo's Summer Camp 2023

På Leo’s summer camp får barnen under fyra fartfyllda dagar sporta och leka tillsammans med nya kompisar. Skratt, gemenskap och äventyr utlovas hela dagen med Leo och hans vänner!

Leo’s Summer Camp fokuserar på att barnen ska röra på sig på ett roligt sätt och samtidigt få testa olika sporter under fyra dagar. Vi vet att barn mår bra av att röra på sig och att det även utvecklar deras motorik och koordination. Dessutom får de göra det i en fantastisk miljö hos oss! Under denna vecka kommer deltagarna få träffa nya kompisar, skapa bra laganda och känna sig starka tillsammans i team.

Våra instruktörer är utbildade internt för att på bästa möjliga sätt leda barnen och göra denna stund fantastisk. Våra instruktörer är glada, positiva, strukturerade och spralliga. De har en bra förmåga att se alla barn och få dem att göra sitt allra bästa för att få ut så mycket som möjligt av passet tillsammans.

Barnen kommer delas in i grupper där man får en instruktör som är ansvarig för gruppen under hela veckan. Denna person kommer medverka under in- och utcheckning och även under alla aktiviteter.

När

Måndag till torsdag under vecka 25 och vecka 32. Kl. 08:30-15:00.

Pris

Pris 1499 kr
I priset ingår det lunch + mellanmål varje dag, gympapåse, t-shirt och vattenflaska.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Se respektive lekland för adress.