9–12 år

4H-gård

Mellismatskola 9-12 år v.27

Kom med på ett härligt läger! Här får du som deltagare vara med lära känna gårdens djur, prova på att baka olika saker och vi gör gott mellis tillsammans! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Mellismatskola är för dig 9-12 år, som är intresserad av att baka och laga mat. Vi provar på att baka olika goda saker tillsammans som vi sedan äter. Vi gör vårt mellis varje dag och lär oss mer om vad vi kan baka eller göra hemma. Vi pratar även om olika ingredienser, allergier och hur vi kan göra mat som kroppen mår bra och blir stark av.


Vi träffar även gårdens djur och lär oss mer om dem. Vi klappar på hästar, tar en promenad med fåren och provar på att ha en höna i knät.

Välkommen på läger!

När

1/7-3/7

Pris

1000kr, medlemskap krävs för att delta på läger.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Gården ligger i Hågelbyparken i Tumba, stallet ligger bredvid café Anna Giertz

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: