7–12 år

Musik

Musikläger i Skaparbyn

Älskar du att sjunga? Drömmer du om att bli artist? På den här kursen kommer vi att jobba med publikkontakt och scennärvaro. Vi jobbar med det du behöver för att stå inför en publik. Du får sjunga solo eller ingå i en mindre eller större grupp. Vi kommer även att jobba med sångteknik, uttryck och mikrofonteknik. Veckan avslutas med en konsert. Ledare i sång är Matilda Orrling som är utbildad sångerska och sångpedagog. Hon arbetar på Kulturskolan som sångpedagog och pianolärare och inom grundskolan som musiklärare. Matilda har lång erfarenhet av att själv stå stå på scen och att undervisa barn och ungdomar.

Vill du lära dig spela gitarr och göra egen musik? Då är detta musikläger något för dig! Med gitarren och rösten som utgångsläge skapar vi egen musik som du jobbar med under veckan. Vi gör en inspelning av din musik och framför den på konserten i slutet av veckan.
Välkommen att skapa musik med gitarr och sång!
Ledare på gitarr är Åke Hillström gitarrpedagog på Kulturskolan i Gävle.
Om du bokar stuga och bor i under veckan går barnen kostnadsfritt på dagläger. Stugan har 4-8 bäddar och kostar 4000kr/vecka.

Kursen är kostnadsfri men maten under veckan kostar 500kr

När

Vecka 25
20-24 juni kl. 10-15

Pris

500kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord