5–10 år

Bada

Sommarläger 2023 – Breviksbadet

Monas Simskola/Breviksbadet

På härliga Breviksbadet på Lidingö utvecklas barnets simkunskaper och utöver det erbjuder vi ett roligt utbud av aktiviteter som barnen har möjlighet att prova på! Kanske upptäcker barnet att hen har en oväntad talang eller så föds en ny hobby. Konst, dans, cirkus. minigolf och massa roliga lekar med underbara ledare som både är roliga och erfarna och ser till att det blir en sommar att minnas!

Roligt och lärorikt
– Vi tar simträningen på allvar och barnet har stor chans att utvecklas mycket dessa dagar. Våra simlärare är pedagogiskt utbildade och vana vid att lära ut till barn.
– Vi på Monas simskola tar hänsyn till var ditt barn står just nu och delar därför upp barnen i olika grupper.
– Vi anpassar teknikträningen efter varje individ så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van simmare – fokus ligger på att just du ska utvecklas.

På lägret ingår god, nyttig hemlagad lunch och mellanmål (meddela oss om barnet har några allergier eller annat vi behöver veta). Vi äter lunch och mellanmål tillsammans i lägerrummet. Det finns även en fruktkorg som barnen får ta av när de vill. Ibland lyxar vi även till det med glass.

Sista dagen på simlägret får barnen möjlighet att ta simmärken och visa för föräldrarna vad de har lärt sig under veckan.

Övrig information
Lägret startar vecka 24 och hålls varje vecka under hela sommaren så länge som vi har tillräckligt många anmälda. Nytt läger varje vecka, måndag–fredag.

Vi erbjuder hjälp med hämtning och/eller lämning. Vi kommer överens om var vi hämtar och lämnar, samt pris för transport. Ni ansvarar för att barnet har lämplig sittkudde/barnstol vid transport. Det är samling på Breviksbadet kl 9 och slut för dagen ca 15.30.

När

12 juni-14 juli

Pris

En veckas läger kostar 4200 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord