9–16 år

Teater

Sommarmusikal, 9-16 år

Calle Flygare teaterskola

Gillar du att dansa? Att sjunga? Att spela teater? Varför inte kombinera alla dessa intressen i en musikalshow! I denna sommarlovskurs får du ta ett kliv in i musikalens färgsprakande värld. Du får stå på en scen och vara i roll med balans mellan skådespeleriet, sången och dansen! Under fem dagar sätter du och din grupp ihop en musikalshow som avslutningsvis tar plats på extern scen framför publik! 
 

INNEHÅLL
Undervisningen i skådespeleri, sång och dans görs i samma utsträckning under veckans gång. Inom teater får du arbeta med övningar som utvecklar förståelsen och förmågan inom till exempel improvisation, textarbete och samarbete. Inom dans lär du dig att förstå dansteknik, rörelsemönster och deras skillnader samt arbete med koreografier. Och i ämnet sång lär du dig att utveckla din röst genom till exempel stämmor, röstträning, kanon, enskild solosång och gemensam körsång. 

Kursen vänder sig till barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år. Under kursens första dag görs en uppdelning till mindre grupper baserad på ålder och tidigare erfarenheter/nivå.  

När

8-12 augusti
Mån-fre

Pris

4250 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord