7–15 år

Workshop

Teater

Teaterkollo på Gotland 7-15 år

Boulevardteatern på Gotland

Varje sommar flyttar vi vår verksamhet till Gangvide Farm, Gotland där vi under några veckor i juli ger föreställningar och kurser.

Kursinnehåll
På kursen ägnar vi oss åt olika teaterövningar. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för familj och vänner.

Kursledare
Verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.

Perioder – välj mellan olika dagkollo i juli

JULI
Barnen delas upp i grupper efter ålder.
– Vecka 29, 18-22 juli (5 dagar), tisdag-lördag, ålder 7-15 år. Pris 2500 kr
– Vecka 30, 25-29 juli (5 dagar), tisdag-lördag, ålder 7-15 år. Pris 2500 kr.

Kursledare: information kommer.

Mat
Lunch ingår. Skriv i din anmälan om det finns allergier som vi bör ta hänsyn till.

Boende
Detta är dagkollo utan övernattning men möjlighet finns för boende på Gangvide Farm. Kontakta Kickan Karlsson på 073-184 09 22.

Bokning
Boka genom att klicka här så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter. Därefter kontaktar vi dig. Vi tar emot anmälningar löpande. Informationen kommer att lämnas till läraren.

Klicka på knappen så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter. Därefter kontaktar vi dig. Vi tar emot anmälningar löpande. Informationen kommer att lämnas till läraren.

Bokningsregler
Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan.Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.

Kontakt
Vid frågor mejla kurser(at)boulevardteatern.se

När

18-22 juli
25-29 juli

Pris

2500 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord