13–17 år

Djur

Women United Summer Camps -Sjonhem

Sjonhem på Gotland

Vi har bedrivit läger för unga tjejer på Gotland sedan 1992. Här får du utrymme att hitta dig själv och vara precis som du är. Vi arbetar med olika grupp- och individstärkande övningar, värderingsövningar, stresshantering, fysisk rörelse, mental träning, diskussioner, samtal och skapande verksamhet.

Välkommen till vårt klassiska sommarläger i Sjonhem mitt på Gotland. Vi bor i en vitkalkad prästgård, ett stenkast från Gervide gård, med hästhagarna intill knuten. På gården finns ett 40-tal hästar, fölungar, grisar och en åsna. På förmiddagarna rider vi och umgås med hästarna, allt för att stärka självbilden, den fysiska och psykiska hälsan och välbefinnandet. Det har ingen betydelse om du har tidigare riderfarenhet. Du kommer att få lära känna din häst som är speciellt utvald för dig. 

Vi åker även på olika utflykter. Är vädret bra blir det ofta badutflykt. Kanske åker vi till havet för att grilla, göra övningar och klättra på raukar. En av dagarna besöker vi Visby där man kan uppleva den gamla Hansastaden med dess ringmur.

Avskräckt av priset? Du vet väl att du kan söka reducerad avgift? Vi vill att alla ska ha möjlighet att åka med!

Varmt välkomna!

När

16-22 juni

Pris

Kursen kostar 5 500 kr.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord