Tito och fåglarna

Kulturhuset Stadsteatern barn/ung i Skärholmen

Senast uppdaterad: 2019-11-26

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Tito och fåglarna är en enastående vacker animerade saga som bjuder på ett storslaget och magiskt äventyr; men också en träffsäker påminnelse om vår natur och samtid.
En epidemi sprider sig och människor i hela världen insjuknar. Det är en smittsam rädsla, som urholkar själen. Tioårige Tito ser hur jorden hotas av förödelse och han inser att han måste göra något för att stoppa det.

Titos pappa forskar kring fåglar och Tito anar att de bevingade djurens sånger också kan vara botemedlet som förhindrar katastrofen. Men Tito är blyg och sin pappa har han inte träffat på många år - han vet faktiskt inte ens vart han bor.

Premiärkalas: söndagen 1 december kl. 12:15
Ballonger, biofika, röd matta, pyssel och festlig stämning blir det när filmen premiärvisas i samarbete med Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica. Välkomna från kl 11:15 för en extra festlig filmvisning.

HITTA HIT

Kulturhuset Stadsteaterns hus för barn och unga ligger vid Skärholmens tunnelbana intill Skärholmstorget. Hitta hit!
Tider

När: 8/12 kl. 12.30–13.43.

Kostnad

Barn 50 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen