Transform - Malou Bergman i Nacka konsthall

Dieselverkstaden

Senast uppdaterad: 2019-05-08

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Jag tycker om att se in i ögonen på dem jag fotograferar. I blicken hos barn och ungdomar finns en självklarhet och öppenhet som ger hopp om mänskligheten. Önskar dem all klokhet och kraft i universum inför framtidens utmaningar. I photoshop blandar jag studioporträtten med tex vulkansten från Lanzarote, skorpion och kakaofrukt från Colombia, de lånade korparna Hugin och Munin och mossa från Bagarmossen. Mening, färg och form dansar runt tills de faller på plats och överraskar med en bild jag aldrig skulle ha kunnat räkna ut innan. 

Lördagar är det öppen workshop för barn tillsammans med vuxen där de får transformera sitt eller/och den andres ansikte med hjälp av smink och skapandet utav enklare masker. Det kommer att finnas olika material och sätt att arbeta på så att alla kan hitta någon form som känns rolig och inspirerande. Sedan fotograferas alla som vill. Porträtten projiceras den 19 maj under finissage. Alla får varsin bild som digital fil via mejl.

HITTA HIT

Saltsjöbanan samt buss 150, 401, 403, 404-422, 491, 492, 496, 497. Hållplats/station: Sickla Bro och Sickla Station.
Kostnad

Lördagar är det öppen workshop för barn tillsammans med vuxen där de får transformera sitt eller/och den andres ansikte med hjälp av smink och skapandet utav enklare masker. 11/5 13-15 18/5 15-17 Pris: 100 kronor/barn. Max 12 barn åt gången

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen