Kul läsning från Barn i stan
Tävlingar
Publicerat 11 September 2020 11:06
Vinn biljetter till Trubbel! . Barn i stan

Vinn biljetter till Trubbel!

Tillsammans med Noble Entertainment ger Barn i Stan dig chansen att vinna två biobiljetter till den nya familjefilmen Trubbel! En helt ny animerad komedi om den bortskämda hunden Trubbel som efter ett liv i lyx hamnar på gatan och måste lära sig att leva som en riktig gathund. Trubbel har premiär på bio den 18 september. 

Om filmen:

Hunden Trubbel är född med ett gyllene ben i munnen. Han får allt som hans hundhjärta önskar. Hans ägare, en rik baronessa, är den snällaste. Men när hon plötsligt dör, körs Trubbel ut av hennes irriterande barn. Men snart visar det sig att utan honom får de inte arvet, så nu måste de hitta honom. Under tiden har den glada fyrbenta vännen hamnat i ett galet äventyr i staden med vilda hundar, sjungande ekorrar och en arg pizzabagare. Så småningom tar den talangfulla sångaren Zoe hand om Trubbel tills baronessans barn spårar upp honom. Kommer Trubbel att välja sitt nya liv eller hans gamla och rika liv i slottet med de giriga barnen? 

Se trailern här! 

TÄVLA: 

För att vara med och tänka behöver du svara på frågan nedan och skicka in till tavling@barnistan.se senast 17 september. Vinnarna meddelas via mejl den 18 september. 
Tävlingen är avslutad. 

FRÅGA: 

Trubbel kommer från skaparen av den populära familjefilmen Shrek. Vad heter prinsessan som Shrek räddar i filmen från 2001? 
1. Fideli
X. Filippa
2. Fiona

Lycka till!
 


Till toppen