https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2021/10/Header-5.png

Upptäck Utsikten på ArkDes i sommar!

Den 15 juni öppnar Utsikten på ArkDes baksida – en hemlig trädgård som genom barns lek, skaparkraft och samarbete får utvecklas och växa under sommarens gång. Delta i någon av ArkDes kostnadsfria workshoppar, där du kan väva med grenar, lära dig lerklina, skapa musik av överblivna stålrör och mycket mer.

ArkDes museum återöppnar först i höst men redan nu öppnar ArkDes stora satsning för barn – Utsikten. 2024 designas Utsikten av konst-, arkitektur- och designgruppen MYCKET vilka har skapat en lekmiljö för barn av gammalt skrot, kvistar och lera. Men platsen är inte färdig, den är bara påbörjad. Under sommarens workshops och fria lek är alla välkomna att bygga vidare på Utsikten och att skapa skatter av skrot och fantasi.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/06/Foto_-Sima-Korenivski.-2024.-Utsikten-ArkDes-hemliga-tradgard.-1-scaled-e1718199590105.jpg
Utsikten är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan från och med den 15 juni! Foto: Sima Korenivski

Utforska Utsikten på egen hand när du vill eller delta i någon av ArkDes kostnadsfria workshoppar varje onsdag och jämna helgdagar hela sommarlovet.

Utsikten invigs med gratis workshop och glass den 15 juni och är sedan öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/06/Bild-5-scaled.jpg
Under sommaren på Utsikten ligger fokus på återbruk och naturmaterial. Foto: Sima Korenivski

Hitta till Utsikten