Valborgsfirande i Hågelbyparken

Hågelbyparken

Senast uppdaterad: 2020-03-10

Beskrivning
Vi välkomnar våren i Hågelbyparken med traditionsenlig brasa på vattnet! Under kvällen bjuds det på vårtal och fartfylld underhållning. Njut av Valborgsmenyn på Hågelby Wärdshus och låt barnen upptäcka Ekorrstigen.

På Valborgsmässoafton tänder vi vår traditionella brasa på vattnet. För underhållningen står brassbandet Süperstar Orkestar och Teater Sláva. 

Süperstar Orkestar
 är en blåsorkester från Stockholm som spelar romsk partymusik från Balkan. Orkestern har genomfört närmare 1000 spelningar och är kända för att få publiken att dansa och delta i feststämningen!

Under kvällen bjuder Teater Sláva på en rörlig teatershow tillsammans med publiken. Teater Sláva beskriver sin teater som fysisk och musikbaserad och de gör föreställningar, konserter och pedagogik för barn som vuxna över hela världen.

Vi har som vanligt också många roliga aktiviteter för barnen. Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn som gillar att springa, balansera och lösa klurigheter i naturen. Har du tur kan du också träffa ekorrarna Lars-Magnus och Hilda vid entrén till Ekorrstigen.

Valborgsmeny och fullständigt program kommer inom kort!

 Välkommen att fira Valborg med oss i Hågelbyparken!

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Tider

När: 30/4 kl. 17–21.

Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen