Vår tid på jorden

Fotografiska

Senast uppdaterad: 2021-03-02

Beskrivning
Mattias Klums  - en upptäcktsresande på Tellus vars blick och kamera i över tre decennier fångat ögonblick på jorden vi aldrig glömmer.

Som förste svensk någonsin, efter att ha jobbat som fotograf sedan 17-årsåldern, prydde Mattias A. Klums bild av en silverbladapa National Geographics omslag. Sammanlagt har det blivit över 35 år med ständigt filmande, skrivande och fotograferande där han på ett passionerat sätt följt planetens natur- och djurliv, utsatta kulturer och miljöförändringar. 

Vare sig det är den lilla grodan gömd i Borneos grönska, havslivet, de giftigaste ormarna vars genetiska och molekylära egenskaper kan användas i nya läkemedel, eller regnskogen och människorna där som hotas av palmoljeplantagen – alla bär de en berättelse som griper tag och förenar oss.

Kom och upplev en berättelse om skörheten och skönheten i alltings förgänglighet, parad med styrkan hos allt levande.

Dessertvagnen Dagny
Säg också hej till vår nya underbara dessertvagn Dagny! Hon kommer direkt till er vid bordet så att ni inte ska behöva köa när ni blir sugna på en biskvi, chokladbrownie eller herre-jösses-tårta! Hur många bitar orkar du?

Välkommen!

HITTA HIT

Tio minuters promenad från Slussen. 
Tider

Öppettider: 16/10 2020–7/3 2021 mån–sön 10–20.

Kostnad

Entré: vuxna 165 kr, barn under 12 år gratis.

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen