Visning: Nyfiken tillsammans

Nationalmuseum

Senast uppdaterad: 2020-03-17

Beskrivning
Tillfälligt inställt på grund av covid-19
Nationalmuseum har ställt in all programverksamhet, så som visningar och ateljéverksamhet från 12 mars till och med 14 april. Museet är fortfarande öppet för besök på egen hand. Här kan du läsa uppdaterad information om vad som gäller för Nationalmuseum med anledning av covid-19.

Hämtar du tidigt på fritids på fredagarna? Nationalmuseums visningar för nyfikna barn och vuxna tillsammans vänder sig till dig som vill göra en mysig och spännande avslutning på veckan tillsammans med ditt eget barn, barnbarn eller annat barn som du har förmånen att få rå om ibland.

Vi träffas vid 9 tillfällen under vintern och våren, kom med en gång eller flera. Varje gång utgår vi från ett tema som hämtas från den magiska ramsan som döljer sig i barnutställningen Villa Curiosa.

Tema från gång till gång
24 januari: Curiosa – nyfiken på konst
7 februari: Sens

HITTA HIT

T-bana: Kungsträdgården. 
Buss 65 stannar utanför museet, flera bussar stannar vid Kar XII:s torg, Kungsträdgården. Se SL för aktuella färdförslag.
Tider

När: 3/4 kl. 15–16, 17/4 kl. 15–16, 8/5 kl. 15–16, 15/5 kl. 15–16.

Kostnad

Pris: 150 kr för 1–2 barn tillsammans med en vuxen.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen