Waterslide Obstacle Rush - Family run

Waterslide Obstacle Rush

Senast uppdaterad: 2019-05-02

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Sommarens roligaste hinderbana som du kan ta dig runt genom att springa eller gå.

Waterslide Obstacle Rush 2019 består av total tio hinderutmaningar varav tre är helt nya för 2019. Ni kommer hoppa, klättra, glida, rutsha och slingra er fram genom megastora uppblåsta hinder. Finalen avslutas i Europas största – en gigantisk vattenslide som du swishar ner för på en badring. Säkra er plats redan nu till galnaste äventyr!

Waterslide Obstacle Rush har två olika startgrupper med olika åldersgrupper och distanser. Anmäl er till det race som passar er bäst!
 
Välj Fun Race starten om du är över 15 år, här väljer du att springa antingen 2.5 eller 5 km. Välj Family Run starten om du har barn över 6 år och springer banan med vuxen, distansen är 2.5 km. Alla måste ha var sin biljett för att starta.

Det fina med  Waterslide Obstacle Rush är att du inte springer på tid. Det handlar istället om att ha maximalt kul. Därför väljer du själv om du vill springa eller gå! Detta är ett lopp som passar de flesta!

Sista hindret på banan består av en galet rolig Waterslide där du swishar ner på en badring tillsammans med dina vänner. 
Kostnad

Pris: vuxen 299–499 kr, barn 299–499 kr. Obs! Måste förbokas.

Info
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen