Barn i stans bloggiga blogg
Sponsrat
Publicerat 01 September 2018 00:00

Finfina weekendpaket!

Visst vore det mysigt att komma iväg på en minisemester under hösten!? Här hittar ni tips på weekendpaket som innehåller någon aktivitet eller upplevelse. Hoppas ni hittar något som passar er!

ROVDJURSPAKET
I Orsa Grönklitt finns den unika kombinationen av skidåkning och Rovdjurpark inom samma område. Att få se Sibiriska Tigrar, Isbjörnar, Varg, Lo och andra rovdjur är en mäktig upplevelse. 

Längdåkningen i Orsa Grönklitt öppnar den 25/10 på lagrad snö. Utöver skidåkning och rovdjur finns det gott om aktiviteter som MTB, kanot, frisbeegolf i Orsa Grönklitt.

Upplev både skidåkning och rovdjur med det förmånliga rovdjurspaketet. Orsa Grönklitt, Orsa
Läs mer om Rovdjurspaketet här!

HÖSTLOVSÖPPET PÅ ASTRID LINDGRENS VÄRLD
Under höstlovet händer det mycket i Astrid Lindgrens Värld. Nytt för i år är att Ronja rövardotter är i Mattisskogen hela höstlovet. Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump, Madicken och Rasmus med följeslagaren Paradis-Oskar är också på plats och hela parken är öppen för lek och äventyr. Varje dag finns det mycket roligt att hitta på. 

I vårt gästboende finns många olika boendealternativ alltifrån det lilla torpet till den stora villan med plats för många. 


Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby.
Läs mer om höstlov vid på Astrid Lindgrens Värld här!


 
PÅ SPA MED BARN - MITT I CITY
Högst upp på taket av Clarion Hotel Sign ligger Stockholms populära spa, Selma City Spa, och här badar du i en uppvärmd utomhuspool, alla dagar om året. Checka in, byt om till badkläderna och unna er en stunds kvalitetstid tillsammans. Selma City Spa erbjuder även förälder- och barnbehandlingar - en mysig aktivitet ni kommer minnas länge. 

Barntiderna på spa är fram till klockan 13.00, alla dagar i veckan. Tips! Förläng vistelsen och boka ett familjerum på Clarion Hotel Sign i samband med ert besök på spa.
 

Clarion Hotel Sign, City
Läs mer här!HALLOWEENÖPPEN DJUR- & NÖJESPARK
Besök Parken Zoo i höstskrud under vårt mysrysiga Halloweenöppet! Delar av djurparken håller öppet och med extra kvällsöppet på lördagen, passa på att åka karuseller i höstmyset.

Passa på att sov kvar i Eskilstuna. Se de härliga hotellen som har boendepaket med övernattning och entré till Parken Zoo.Parken Zoo, Eskilstuna.
Läs mer om Parken Zoo och hotellpaket här!HÖSTLOV PÅ SIGGESTA GÅRD
Ladda energi på höstlovet med god mat, lantluft och djurmys på Siggesta Gård. Här finns alpackor, getter, får, hästar och kycklingar. Som på landet fast nära stan.

Bo tre nätter betala för två!
Fint höstlovserbjudande på våra familjerum med 3-4 bäddar. Man kan också hyra en hel flygel eller smedjan tillsammans med vänner och barn.

Välkommen att njuta av höstlovet hos oss!Siggesta Gård, Värmdö.
Läs mer om boende på Siggesta Gård här!HÖSTLOV PÅ SLOTTET
Under skolloven har vi Lov på Slottet med extra bra priser på hotellrum, dessutom ingår middag för hela sällskapet. 

Lov på Slottet är perfekt för familjer och vänner som vill njuta av några lediga dagar tillsammans. Det finns lekrum, sällskapsspel, en av sveriges äldsta kägelbanor och mycket mer att utforska!Häringe Slott, Västerhaninge
Läs mer om Lov på slottet här!


Till toppen