Utsåld! Weibel Weibel Company: Breaking Point

CirkusMania

Senast uppdaterad: 2020-01-30

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
I Breaking Point bygger artisten Alexander Weibel Weibel tillsammans med publiken vardagsföremål, som sedan testas tills de går sönder. Med glimten i ögat bjuds åskådarna med på en resa av förväntningar och lek med den spänning som uppstår då en slak lina när som helst kommer att brista. 

Weibel Weibel Company startades av Alexander Weibel Weibel, en spansk-amerikansk cirkusartist för tillfället baserad i Stockholm. Efter att ha studerat i Madrid, Moskva och Stockholm har Alexander bland annat turnerat jorden runt som artist i Cirkus Cirkör. Breaking Point är resultatet av konstnärligt undersökande inom det tvååriga masterprogrammet Nya performativa praktiker på Stockholms konstnärliga högskola.

Längd:
50 min 

Biljettpris:

Skolor: 50 kr per barnÖvrig publik: gratis, begränsat antal – först till kvarnKontakta sandra@dansistan.se för bokning

Läs mer här!

Kostnad

Skolor: 50 kr per barn Övrig publik: gratis, begränsat antal – först till kvarn Kontakta sandra@dansistan.se för bokning

Info
  • Passar: 10–15 år.
  • Adress: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2, Södermalm
  • Webbplats: cirkusmania.se/
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen