Aspuddsparken

Lekparker

Senast uppdaterad: 2021-06-14

Tider

Öppettider: mån–fre 8.30–17, lör–sön 10–16.

Beskrivning
Aspuddsparken är en av de största parklekarna med djur i Stockholm. Utöver en stor lekpark och plaskdamm finns även getter, grisar, får, kaniner, marsvin, katter och hästar att studera och klappa snällt. Varje vår och sommar finns dessutom olika djurungar att kika på ute i hagarna. Från och med vecka 28 är hästar, getter och får bortresta på sommarbete. 

Ponnyridning och grillning på helgen (EJ på sommaren efter v.24)
Tiderna till ridningen släpps klockan 10:00 på fredagen innan aktuell helg. Platserna bokas på telefon eller på plats i Parkfiket. Ridningen är en lite längre tur på 15 minuter och kostar 150 kr.

Grillen tänds kring 11:00 på helgerna och det går både att ha med egen korv eller köpa i caféet.  Parken ber er respektera restriktionerna om att endast vara ett sällskap i fiket och max 4 personer i grillhuset.

Påminnelse!
Tvätta händerna både före och efter kontakt med djuren. Det är speciellt viktigt att tvätta händerna innan ni äter. På baksidan av parkhuset finns två toaletter med tvättmöjligheter. Toaletten inne i parkhuset är tillfälligt stängd men går att öppna vid behov då den är rullstolsanpassad. 
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • KaféJa
Karta
Allt som händer – Aspuddsparken

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen