Barnmusikfestivalen

Dieselverkstaden

Senast uppdaterad: 2021-09-13

Beskrivning
Barnmusikfestivalen är en musikfest för alla, men särskilt för dig som är barn eller har barn.MiD, Musik i Dieselverkstaden, har glädjen att bjuda till en dag med fräsch, varm och svängig musik av högsta kvalitet.Barnmusikfestivalen innehåller tre konserter, köp ett festivalpass om du vill gå på alla eller enskilda biljetter per konsert.

Program:

13:00 ALICE
Stora scen
Här framförs Alice Tegnérs musikaliska värld på ett nytt sätt. En föreställning där fyra musiker och en animatör tar nya grepp om Alice Tegnérs fantastiska musik och skapar en musikalisk och visuell upplevelse av hennes sånger. 

14:00 YAKUMBÉ
Stora scen
Ett slagverkskollektiv som blandar sång med rytmer från alla världens hörn och resultatet blir en unik upplevelse! De interagerar med publiken och får er att vara en del av konserten. 

15:15 TIGERN OCH KOBRAN
Stora scen
Bandet för hela familjen! Med debutskivan ”Brandbilar och poesi” i ryggen levererar de en liveshow fylld av fest, dans, superhjältar, bulltjuvar, födelsedagar, hundar och såklart, brandbilar. Men de hinner också med att berätta hur det känns när du har bråkat med en kompis eller när föräldrar aldrig vill lyssna. 

HITTA HIT

Saltsjöbanan samt buss 150, 401, 403, 404-422, 491, 492, 496, 497. Hållplats/station: Sickla Bro och Sickla Station.
Tider

Öppettider: 16/10 kl. 13–16.

Kostnad

Biljetter: Festivalpass barn: 200 kr Festivalpass vuxna: 250 kr Biljettpris för en konsert: 100 kr

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen