English4Kids sommarläger

Upgrades Education Sweden AB

Senast uppdaterad: 2020-03-10

Beskrivning
English4Kids dagläger är för dig som vill introduceras till engelskan under sommarlovet – utan att lämna landet! Under lägret leker vi, övar och gör utflykter tillsammans på engelska. Målet är att barnen ska utveckla sin engelska på ett inspirerande och effektivt sätt.

MÅL OCH INNEHÅLL
Under English4Kids läger fokuserar vi på att göra språkinlärningen rolig och att motivera barnen till att våga prata och leka på engelska. Därför blandar vi traditionella undervisningsmetoder med spel, konst och hantverk, sång och drama. Under lägret har vi möjlighet att jobba med barnen under en längre tid och kan därför använda övningar och tekniker som går in mer på djupet än under vårterminens undervisning.

Barnen delas in i grupper baserat på ålder för att lägrets innehåll skall vara anpassat till deras nivå och intressen. För att skapa trygghet finns flera coacher per grupp där vi i den mån det är möjligt även ser till att syskon och kompisar kan vara tillsammans.

Vi börjar dagen på ”Base Camp” då vi gör övningar med ord och grammatik som är kopplade till dagens tema där övningarna anpassas efter de olika åldersgrupperna. Dagen avslutas med en utflykt eller aktivitet och barnen kan hämtas vid 16. 
Tider

När: vecka 33 (10–13/8). Längd: 4 dagar. Tid: 9-16.

Kostnad

En vecka = 2 600 kr. Två veckor = 4 950 kr. Syskonrabatt – 250kr per barn Fritids – 350kr per barn (08.00-17.00)

Info
  • Passar: 6–12 år.
  • Adress: Viktor Rydberg Gymnasium, Jarlaplan, Östermalm
  • Webbplats: www.upgrades.se
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen