Hågelbyparken

Grönområden

Senast uppdaterad: 2020-09-23

Tider

Öppet dagligen.

Beskrivning
I den vackra parken intill sjön Aspen är det enkelt att spendera tid. Här finns stora gräsytor för springiga ben och gott om rum att hitta sin egen plats i solen. Ta med en härlig picknick, utnyttja grillarna eller fika i vår parkservering (öppet lördag-söndag under september. OBS! stängt vid regn).

Här finns gott om roliga aktiviteter för barn. Lekparken bjuder in till bus och Ekorrstigen blir ett litet äventyr. Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn där du tillsammans med ekorrarna får utforska roliga djur och lösa klurigheter i naturen.

I parken finns också en 4H-gård med makalöst söta bondgårdsdjur! Lär er mer om djur och natur med hjälp av skyltarna. Djuren är ute i hagarna varje dag mellan cirka kl. 9-16.  

I Hågelbyparken är det alltid aktiviteter och evenemang på gång – om sommaren på vår härliga utomhusscen och på vintern på Klockhusvinden. Se aktuellt program på hagelby.se

Vi ses i Hågelbyparken!

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféNej
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen