Hågelbyparken

Djur & natur

Senast uppdaterad: 2020-03-06

Tider

Se hemsidan för öppettider.

Beskrivning
Hågelbyparken i Tumba är ett uppskattat utflyktsmål för hela familjen!

Hela året kan man träffa djuren på 4H-gården i Hågelby, äta gott på Hågelby Wärdshus och Café Anna Giertz eller leka i parken och på vår härliga lekplats.  

Under våren öppnar vi Ekorrstigen, en upptäckarstig där barnen får använda sina sinnen och balansera på stockar, hitta djur som gömt sig i träden, spela musik på djurens scen och hjälpa ekorrarna vid brandstationen. På sommaren fyller vi parken med barnteater och andra familjevänliga evenemang.  Vi firar sommarens alla stora högtider som nationaldagen och midsommar med familjevänliga aktiviteter.  
 
Njut av egen medhavd picknickkorg, ta en fika på Café Anna Giertz eller ät gott på Hågelby Wärdshus. Läs mer om mat och dryck på Stockholm Foods hemsida: www.hagelbywardshus.se

 Se allt som händer i Hågelbyparken: www.hagelby.se
 
Vi ses i Hågelbyparken!

Hågelbyparken ligger i Botkyrka Kommun.

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen