Hågelbyparken

Kulturhus & andra sköna häng

Senast uppdaterad: 2021-06-03

Tider

Öppet dagligen.

Beskrivning
I den vackra parken intill sjön Aspen är det enkelt att spendera tid. Här finns stora gräsytor för springiga ben och gott om rum att hitta sin egen plats. TIPS: ta gärna med egen picknick eller använd någon av våra grillar.

Lekplatsen 
bjuder in till bus och Ekorrstigen intill är ett litet äventyr. Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn där du tillsammans med ekorrarna får utforska roliga djur och lösa klurigheter i naturen.

I parken finns också en 4H-gård med söta bondgårdsdjur. Lär er mer om djur och natur med hjälp av skyltarna. Titta på djuren som är ute i hagarna varje dag cirka kl. 9-16.  

Välkommen till Café Anna Giertz – Hågelbyparkens trädgårdscafé. Här fikar och lunchar du på vår lummiga uteservering eller inomhus i den 100 år gamla byggnaden.  

Läs mer på hagelby.se

Vi ses i Hågelbyparken!

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen