Järvabadet

Bad

Senast uppdaterad: 2020-07-17

Sidan är ej aktuell

Tider

Öppettider: öppet fr.o.m. 15/6 2020 mån–tor 6.30–20, fre 11–20, lör–sön 9–19.

Beskrivning
Järvabadet är det nya utomhusbadet på Järvafältet. Badet har tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, här finns plats för upp till 3000 personer. 

Badet har tre bassänger, en större bassäng som är tvådelad med avskiljande vägg, en undervisningsbassäng och en plaskbassäng för mindre barn. Den tvådelade bassängen har en djup del för motionssimning och en grundare del för lek. 

Man kan lätt ta sig till badet genom att gå, cykla eller åka kollektivt, och gott om cykelparkeringar finns utanför. Även vägarna ikring är upprustade. Inom badanläggningen finns bland annat flera flexomklädningsrum, i den största bassängen finns en bumptrappa som är anpassad för rullstolsburna, och reningssystemet är anpassat för bad med kläder på. 

Bra att veta: 
På området finns livräddningskunnig personal, grillplats samt möjlighet att låna brädspel med mera.  Du behöver hänglås till klädskåp och till förvaringsskåp, det finns att köpa i receptionen.
Barn under 12 år, och besökare som inte kan simma måste ha en vuxen person (minst 18 år) med sig hela tiden, som ansvarar för barnet och barnets säkerhet och ska kunna hjälpa till vid klädombyte med mera.
Kostnad

Vuxna: 80 kronor Studerande/pensionärer/arbetslösa: 60 kronor Barn/ungdom 4–19 år: 20 kronor Familjebad 1 vuxna + max 2 barn: 100 kronor 2 vuxna + max 3 barn: 180 kronor

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • KaféJa
Karta
Allt som händer – Järvabadet

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen