https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/04/heykiddo-header-tavling.png

Vinn presentkort på barnpassning från Hey Kiddo!

Tillsammans med barnpassningstjänsten Hey Kiddo tävlar vi ut ett presentkort på barnpassning till ett värde av 2000 kr! Läs mer om Hey Kiddo samt om hur du är med och tävlar nedan.

Om Hey Kiddo

På Hey Kiddo står barnen alltid i fokus och våra härliga nannies gör allt för att barnpassningen ska bli så aktiv och lekfull som möjligt. Sedan är det såklart en härlig bonus att du som förälder får lite välförtjänt avlastning i vardagen – när det behövs.

Hey Kiddo är tjänsten som erbjuder aktiv barnpassning i alla åldrar, givetvis med säkerhetsutbildade och proffsiga nannies. Tillsammans med Hey Kiddo ger vi på Barn i stan dig chansen att vinna ett exklusivt presentkort hos Hey Kiddo till ett värde av 2 000 kr!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/04/hey-kiddo-barnpassning-bild-2.jpg

Tävlingsdags!

Så tävlar du:

1. Följ Hey Kiddo på Instagram @heykiddose

2. Svara på frågan som presenteras nedan med en kommentar i Barn i stans Hey Kiddo-inlägg på Instagram.

Tävlingen avslutas 20 maj. Barn i stan och Hey Kiddo utser en gemensam vinnare som får ett presentkort på barnpassning till ett värde av 2 000 kr! Vinnaren meddelas via DM under vecka 21.

Det finns massor av roliga utomhuslekar att hitta på under våren. Vilken är favoriten i er familj?

Kanske hoppar ni hopprep, bygger en hinderbana, ritar med asfaltskritor eller leker kurragömma?

Mer om Hey Kiddo

Hey Kiddo erbjuder både sporadisk och regelbunden barnpassning. Kanske behöver du hjälp med hämtning på förskolan eller så vill du kunna smita i väg på en spontan date night? Med så kallad aktiv barnpassning strävar Hey Kiddo alltid efter att göra mötena med barnen så aktiva och lekfulla som möjligt! Detta genom att med stort hjärta utmana ditt barn såväl fysiskt som kreativt och intellektuellt. Gänget bakom Hey Kiddo har även grundat läxhjälpsföretagen Studybuddy och My Academy samt städföretaget Hello Clean.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/04/hey-kiddo-barnpassning-bild.jpg