Millesgården

Museum

Senast uppdaterad: 2020-03-24

Tider

Öppettider: tis–sön 11–17.

Beskrivning
Millesgården är stängt till och med 14 april p.g.a rådande virussituation. Detta datum kan komma att förlängas. För aktuell information med anledning av rådande situation se Millesgårdens webbplats.

Kom och upptäck Millesgården, skulptören Carl Milles magiska skulpturpark med skulpturer, fontäner och rabatter! Här byggde Carl och Olga Milles hem och
ateljé för mer än hundra år sedan. Idag är Millesgården ett välbesökt museum med en stor skulpturpark, konsthall, antiksamling, restaurang och museibutik med presenter till stora och små. I konsthallen visas tre olika utställningar per år. 

Året runt kan du gå på skulpturjakt i parken. Håll också utkik efter Millesgårdens roliga barnaktiviteter på skolloven! 

HITTA HIT

T-bana till Ropsten, sedan Lidingöbanan 1 station eller buss 201, 202, 204, 205, 206, 211, 212, 221 till Torsviks torg. Därefter ca 5 min promenad till Millesgården. Följ skyltarna.

En lite kortare promenad blir det om man går av bussen vid Torsviks torg, går ca 200 meter till Stjärnvägen och där byter till buss 238, som går till Millesgården.   Restid från T-centralen ca 20 min.
Kostnad

Entré: vuxna 150 kr, barn gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Allt som händer – Millesgården

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen