Moderna Museet

Museum

Senast uppdaterad: 2020-07-20

Tider

Öppettider: tis 10–20, ons–tor 10–18, fre 10–20, lör–sön 11–18.

Beskrivning
Sommaren på Moderna museet!
Moderna museet har aktiviteter för alla! Låt hela familjen inspireras av Pablo Picasso, skapa din egen ”Land art” och upptäck John Baldessari. Eller följ med på en guidad visning av skulpturerna utomhus och lär dig mer om konsten? Passar från 4 år. 

Om Moderna Museet:
Moderna Museet har en av världens främsta samlingar med konst från ca 1900 till i dag. Den fotografiska delen omfattar även tiden från ca 1840.  Vi visar också tillfälliga utställningar med svenska och internationella konstnärer samt bedriver programverksamhet som inkluderar föreläsningar, samtal, performance, filmer. m m. Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev på vår webbplats och du får kontinuerlig information om vad som händer på museet.

På söndagar kan barn och vuxna möta konsten med en pedagog och sedan skapa tillsammans i Verkstan. De riktigt små kan gå med på våra babyvisningar. Vi erbjuder också kurser för små och stora barn och under loven speciella aktiviteter.

HITTA HIT

Buss 65 från Centralen.
Kostnad

Entré till tillfälliga utställningar, barn gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen