Moderna Museet

Museum

Senast uppdaterad: 2020-03-19

Tider

Öppettider: tis 10–20, ons–tor 10–18, fre 10–20, lör–sön 11–18. Obs! 10–13/4 fre 10–20, lör–sön 10–18, mån stängt.

Beskrivning
Museet är stängt med anledning av situationen kring det nya coronaviruset. Utvecklingen kring coronasituationen följs noga och vi hoppas kunna välkomna besökare snart igen. Museet håller stängt fram till åtminstone den 14 april. Läs mer på museets hemsida. 

Moderna Museet har en av världens främsta samlingar med konst från ca 1900 till i dag. Den fotografiska delen omfattar även tiden från ca 1840.  Vi visar också tillfälliga utställningar med svenska och internationella konstnärer samt bedriver programverksamhet som inkluderar föreläsningar, samtal, performance, filmer. m m. Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev på vår webbplats och du får kontinuerlig information om vad som händer på museet.

På söndagar kan barn och vuxna möta konsten med en pedagog och sedan skapa tillsammans i Verkstan. De riktigt små kan gå med på våra babyvisningar. Vi erbjuder också kurser för små och stora barn och under loven speciella aktiviteter.

HITTA HIT

Buss 65 från Centralen.
Kostnad

Entré till tillfälliga utställningar, barn gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen