https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/08/familjehelg-header.png

Parkteatern bjuder in till familjefest!

Det bjuds på discodans och monsterrock för hela familjen när Parkteatern inviterar till familjehelg i Förbindelsehallen i Slakthusområdet 27 och 28 augusti. Så snöra på er dansskorna och rota fram er finaste discostass! Självklart är det fri entré för alla besökare.

Denna sida är ett betalt samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Sista helgen i augusti intar Parkteatern Slakthusområdet i södra Stockholm och bjuder in till en hel helg fylld av musik och dans i samarbete med Atrium Ljungberg. Familjehelgen äger rum i Förbindelsehallen i Slakthusområdet, ett utomhusområde under tak. Det kommer även att finnas foodtrucks på plats för att förse alla kurrande magar med ny dansenergi. Läs mer om programmet nedan!

14:30 – Familjedisco med Leo B

Eftermiddagen startar med familjedisco tillsammans med den färgstarka proffs-DJn Leo B. Här utlovas ett störtskönt dansgolv med mängder av hits som garanterat kommer få hela familjen att vilja svänga sina lurviga.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/08/leo-b-Peter-knutsson-fotograf.jpg
 DJ Leo B räds inte glitter, höga frisyrer och färg! Foto: Peter Knutsson

Kom och rocka rädslorna av er!

17:00 – Monsterrock med Skräckkabinettet

Discot följs av en rejält rivig och skräckinjagande rockkonsert med Skräckkabinettet. Vampyrsångaren Valentin Von Törst, mumiegitarristen Akenathon den Allsmäktige, spökbasisten Vita Frun samt monstertrummisen Grym bjuder på monsterrock som får oss att ifrågasätta och övervinna våra rädslor. En rakt igenom rysligt läskig konsertupplevelse – där det bara är de vuxna som blir rädda … Konserten pågår i ca 1 timme.

Ladda upp inför konserten med Skräckkabinettet!

Information om evenemanget