Trafikleken på Kaatach

På Kaatach har vi byggt upp en liten stad. Med hjälp av elbilar tar du dig runt bland trafikljus, vägmärken och övergångställen samtidigt som du kan upptäcka alla små stugor med café, sjukhus, skola, brandstation, bilverkstad och mycket annat. Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Välkommen till den lilla staden!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/trafiklek-kaatach-1.jpg

Elbilarna finns alltid tillgängliga i den lilla staden med trafikljus, vägmärken, övergångsställen, polisstation, brandstation, sjukhus, skola, bank, fängelse med mera. Här finns också cyklar för dig som hellre trampar för egen maskin och borta vid bilverkstan kan du parkera och öva på att byta däck på bilen.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/kaatach-bilverkstad.jpg

Ta körkort på trafikskolan

På Kaatach har vi också en egen trafikskola. På loven kan barnen lära sig hur de viktigaste vägmärkena ser ut och hur man beter sig i trafiken. Förutom en teorilektion får barnen köra elbilar i Kaatachs egen stad.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/trafikskolan-kaatach.jpg
Alla som deltar i Kaatachs trafikskola får ett eget körkort och teorihäfte med sig hem.

Självklart anpassar vi trafikskolans innehåll efter barnens mognad och andra eventuella önskemål. Trafikskolan sker på skollov och rekommenderas från 5 år och kostar 40 kr/barn utöver entréavgiften. Se aktuella tider på kaatach.se