Sven-Harrys Konstmuseum

Museum

Senast uppdaterad: 2020-11-02

Tider

Se hemsidan för öppettider.

Beskrivning
Nya allmänna råd för region Stockholm från den 29 oktober 2020- Museet följer noggrant utvecklingen av Covid- 19 och Folkhälsomyndigheternas riktlinjer gällande vår verksamhet och är beredda att ta vårt ansvar för minskad smittspridning. Därför arbetar vi kontinuerligt med ökad säkerhet inför ditt besök hos oss så att du ska kunna njuta av konsten.

För att göra ditt besök så tryggt som möjligt begränsar vi antalet besökare till max 30 personer på museet följt av fler åtgärder som du kan läsa om nedan. Entrébiljett köper du på plats och går ej att köpa i förväg. Läs mer här!


Ett hem för både konst och människor. På flera våningar konsthall presenteras olika utställningar under året av samtida och klassiska konstnärer. Den permanenta samlingen av konstverk visas i en kopia av Sven-Harrys tidigare hem.

Hos Guld Kaffe och Kök finns både fika och mat.

HITTA HIT

Sven-Harrys Konstmuseum ligger i Vasaparken, en centralpunkt i Vasastan som du lätt kommer till med tunnelbana, buss och pendel. Museet har två entréer; en från Vasaparken och en från Eastmansvägen 10.
Kostnad

Entré: vuxna 130 kr, barn gratis.

Info
Karta
Allt som händer – Sven-Harrys Konstmuseum

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen