https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/03/Pippi-Barn-i-stan-800x450-1.jpg

Exklusivt erbjudande! Boka höstens stora familjeföreställning på Intiman innan alla andra

Astrid Lindgrens magiska verk sprakar återigen på Intimans scen i Stockholm, och den här gången är det Pippi Långstrump som tar över showen! Den 14 september är det premiär för "Pippi flyttar in i Villa Villekulla". Tillsammans med Intiman och produktionsbolagen Stage Fantasy och 2Entertain ger vi på Barn i stan dig chansen att boka innan alla andra.

I föreställningen Pippi flyttar in i Villa Villekulla får du möta Pippi Långstrump.
Följ med på hennes spännande resa när hon flyttar in i sitt nya hem Villa Villekulla i den lilla lilla staden med sin egen unika charm.

I denna underhållande och färgsprakande föreställning, som firar Pippis 80-årsjubileum, får vi upplev Pippis fantastiska värld full av skratt och galna påhitt. Med sin styrka, mod och uppfinningsrikedom tar Pippi och hennes vänner med oss på en oförglömlig resa fylld av äventyr och överraskningar. Pippi stöter på bovarna Dunderkarlsson och Blom och poliserna Kling och Klang. Tommy och Annika är såklart också med och även Fru Prusselius, eller som Pippi säger, Prussiluskan.

Den här föreställningen passar hela familjen. Fylld med sång, musik och dans som kommer att underhålla oss från början till slut. Ta med hela familjen och upplev Pippis helt fantastiska värld tillsammans!
Missa inte chansen att uppleva detta tidlösa äventyr som får dig att skratta, drömma och tro på det omöjliga.  Boka era biljetter redan idag och låt Pippi flytta in i era hjärtan!

PIPPI LÅNGSTRUMP originalmanus av ASTRID LINDGREN
Musik: Georg Riedel Regi: Kålle Gunnarsson
Produktionsbolag: Stage Fantasy och 2Entertain
Teaterförlag: Nordiska ApS- www.nordiska.dk