Alla åldrar

Djur

Lill-Skansen

Lill-Skansen har varit barnens favorit på Skansen ända sedan 1955. Det är ett roligt ställe där alla barn kan bekanta sig med djur och natur året runt. Här finns allt från en spännande teater och härliga lekmiljöer, till våra minsta djurs fina boenden och den finfina nappmaskinen. På Lill-Skansen finns även Kapten Rekos högborg. Där får både stora och små barn lära sig om hur djur, natur och maten vi äter hänger ihop.

Djur: 
Här finns små vilda och tama djur – från ormar och paddor till grisar och katter. Ute finns Kaninkullen och Ormrutschbanan och inne kan man krypa runt i lektunnlarna. I vår kontakthage finns våra årsenfår och i fågelvoljären bor de vackra svalparakiterna.

Nappmaskinen: 
Dags att sluta med napp? Lämna in din napp i Nappmaskinen! Att sluta använda napp är ett stort ögonblick i många barns liv. I Nappmaskinen kan du lämna in din napp till katterna på Lill-Skansen, precis som tusentals barn har gjort i så många år. Här finns ett fint intyg till dig som har lämnat nappen. Grattis – nu är du stor!

När

Alla dagar, året runt

Pris

Ingår i entréavgiften

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 67, spårvagn 7, färja från Slussen

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: