Gratis

Alla åldrar

Lekpark

Aspuddsparken

Aspuddsparken är en av de största parklekarna med djur i Stockholm. Utöver en stor lekpark och plaskdamm finns även getter, grisar, får, kaniner, marsvin, katter och hästar att studera och klappa snällt. Varje vår och sommar finns dessutom olika djurungar att kika på ute i hagarna. Från och med vecka 28 är hästar, getter och får bortresta på sommarbete. 

Ponnyridning och grillning på helgen
Tiderna till ridningen släpps torsdag förmiddag innan aktuell helg. Platserna bokas på telefon eller på plats i Parkfiket. Ridningen är en lite längre tur på 15 minuter och kostar 150 kr.

Grillen glöder kl 11-14 på helgerna och det går både att ha med egen korv eller köpa i caféet.  Parken ber er respektera restriktionerna om att endast vara ett sällskap i fiket och max 4 personer i grillhuset.

Påminnelse!
Tvätta händerna både före och efter kontakt med djuren. Det är speciellt viktigt att tvätta händerna innan ni äter. På baksidan av parkhuset finns två toaletter med tvättmöjligheter. Toaletten inne i parkhuset är tillfälligt stängd men går att öppna vid behov då den är rullstolsanpassad. 

När

Lekparken är öppet dagligen. Verksamheten håller öppet måndag-fredag 8.30-17, lördag-söndag 10-16 (röda helgdagar och aftnar 10-14)

Pris

Fri entré till parken

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

T-banestation Aspudden

Annonser:

Annonser: