Gratis

Alla åldrar

4H-gård

Ersboda 4H-gård

Välkommen till Ersboda 4H-gård!

Ersboda 4H-gård drivs av den ideella barn- och ungdomsföreningen Ersboda 4H-klubb. Till hjälp finns anställd personal. Ni är varmt välkomna att komma och titta på djuren och njuta av miljön. Vi har just nu får, getter, höns och kaniner och djuren finns ute i hagarna varje dag mellan ca kl 09-16.

Ta gärna med en fikakorg och slå er ner på en sten eller på grillplatsen och njut av lugnet. Att besöka gården är kostnadsfritt och alla besökare är välkomna, medlem eller ej.

Vi arrangerar kurser och studiebesök, på loven arrangerar vi djurskötarläger. Du kan även ha ditt kalas hos oss eller inackordera dina smådjur här när du åker bort. Mer info hittar du under respektive flik på hemsidan.

När

Mån-fre kl 09.00-16.00

Pris

Gratis

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Ersboda 4H-gård ligger på Fruängsvägen i Rönninge, Salems kommun. Det går bra att ta sig hit till fots, med buss eller med bil. Ta gärna en promenad eller bussen i första hand. Kommer ni med bil så samåk gärna.

Från Rönninge C – Ta buss 725 mot Nytorp, kliv av i Nytorp (ändbusshållplatsen) och följ sedan skyltar mot Ersboda (ca 300 m).

Kommer du med bil, ställ in gps'en på Fruängsvägen 43 (gårdens adress är Fruängsvägen 50 men gps'en visar fel väg). När du kommer till vändplanen, sväng höger och direkt vänster.

Annonser:

Annonser: