Från 3 år

Sportigt

Paradise Adventure Golf

Inne i Täby Centrum hittar du Skandinaviens största äventyrsgolfbana inomhus. Här erbjuder man en mix av vanlig golf och minigolf, med en temabana i exotisk djungelmiljö, som bjuder på olika äventyr. Stället har två minigolfbanor som passar stora som små. Efter sista hålet väntar ett nittonde hål, och om man klarar det så får man en gratis runda!

På Paradise Adventure Golf i Täby Centrum kliver du in i en exotisk djungelvärld med äventyrliga golfbanor. Med 36 hål, utspridda på en yta om 1 500 kvadratmeter, finns det utrymme för alla typer av sällskap att spela tillsammans. Banorna är designade som riktiga golfgreener med lutningar och går under teman som ”Inca trail” och ”Explorer” med olika hinder. Med Paradise Adventure Golfs egen app kan ni dessutom hålla koll på era rundor utan att behöva räkna själva.

Att spela minigolf är enkelt och kräver inga förkunskaper, vilket gör det till en rolig aktivitet för både vuxna och barn. Det krävs heller ingen förbokning, så det går att droppa in spontant när lusten faller på. 

När

Mån-fre kl 10-20
Lör-sön kl 10-18

Pris

Minigolf 2 x 18 hål:
Vuxen 139 kr
Barn 3-15 år 99 kr (barn upp till 3 år gratis med betalande vuxen)
Pensionär 99 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil: Det finns gott om garageplatser och du får parkera gratis i 2 timmar (Om du är Täby Centrum medlem parkerar du gratis i 4 timmar)

Kollektivt: Roslagsbanan går ofta från Östra Station (T-bana Tekniska högskolan) och stannar i Täby Centrum just vid vår entré. Resan tar en dryg kvart.

Annonser:

Annonser: