Från 5 år

Film

Skärisbiografen

Skärisbiografen är en bio i Kulturhuset Skärholmen för barn och unga mellan 5–19 år men alla åldrar är välkomna. Här visas bioaktuella spelfilmer och klassiker, kortfilmer och festivalfilmer, anime och knattebiofilmer.

Alla biobiljetter kostar alltid 50 kronor och popcorn ingår. Vi säljer inget biosnacks men det finns många butiker och restauranger i centrum att handla gott på innan filmen börjar.

Mer än bara filmvisningar:
Ibland är det premiärkalas, mingel, barnvagnsbio, filmsamtal och biopyssel i samband med filmvisningarna. Filmfestivaler samarbetar ofta med biografen för att nå en yngre målgrupp med filmer och berättelser från olika delar av världen. Några av festivalerna  är CinemAfrica filmfestival, Monsters of Film, Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica, Cinema Queer, Tempo Dokumentärfestival och Asiatiska filmfestivalen.

När

Skärisbiografen har öppet på måndagar, lördagar och söndagar samt vissa fredagar i samband med filmvisningar och öppnar ca 30 min innan filmen startar. I samband med lov och helgdagar tillkommer fler filmvisningar.

Pris

50kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Tunnelbana röd linje till Skärholmen. Välj uppgång Skärholmstorget. När du kommer ut från tunnelbanan, snedda till höger över torget och sväng höger efter kyrkan.

Buss 173, 707, 710, 737, 740 eller 135 till Skärholmens Centrum.

Annonser:

Annonser: