Gratis

Alla åldrar

Lekpark

Utomhus

Stora Blecktornsparken

Ett stenkast från hårt trafikerade Ringvägen ligger mysiga Stora Blecktornsparken. Här finns gott om lekyta, hisnande rutschkanor och gulliga djur. 

Utomhus erbjuds cyklar, basketplan, bandyplan, fotbollar, pingisbord, studsmattor, klätterställningar, sandlådor, linbana, gungor och rutschkanor. Vi har en av stans största rutschkana och bästa pulkabacke. På vintern när det är snö lånar vi även ut åkmadrasser och stjärtlappar. Inomhus erbjuder vi toaletter, skötrum, kök, lekrum och även ett klubbrum för äldre barn.

Parkleken har djurhållning med grisar, kaniner, marsvin, får och getter. Djuren är ute varje dag kl. 09-17 året runt! På tisdagar kl. 14-16 är ni välkomna att träffa djuren i hagarna.

Parkleken har ett veckoprogram som erbjuder olika aktiviteter så som korvgrillning, våfflor, måleriverkstad och kaninhoppning. Vi anordnar även nationaldagsfirande, midsommarfirande, dagkollo, julfirande och djurkurser.

När

Lekparken håller alltid öppet men se hemsida för lov- och helgaktiviteter.

Pris

Fri entré

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

T-banestation Skanstull och 10 minuters promenad därifrån. Eller blåbuss 3 till Södermannagatan och ca 7 minuters promenera därifrån.

Annonser:

Annonser: