Alla åldrar

Utomhus

Sommarlov på Tom Tits Experiment

Pågår till 14 augusti

Tom Tits Experiment

MASTODONT – Giganternas storhetstid
Vad har en mammut, sabeltandad tiger, ullhårig noshörning och grottbjörn gemensamt? Jo, att alla har flyttat in i vår park i sommar! Upptäck dessa forntidsdjur på nära håll, men bli inte rädd för några plötsliga ljud eller rörelser – det är bara mammuten som rör sig eller björnen som morrar.

Attraktioner
Vi har flera åkattraktioner att prova på i vår park och vårt hus. Cykla på en lina över parken, snurra runt runt i Centrifugen, åk och upp ner i Självfallet eller känn dig som en astronaut i Space Ball. Vissa attraktioner har ålder- och längdgräns, vill du vara säker på att du får åka kolla det här.

Vatten
Vår underbara park är fylld med vattenexperiment – du kan stå i en klockfontän, cykla fram ett vattenparaply, skjuta iväg en vattenraket, styra en speldosa med vatten och mycket mer!

Såpbubblor
Varje dag har vi våra fantastiska såpbubbelshower. Här tittar vi på stora bubblor, små bubblor, runda bubblor, tunga bubblor – ja, alla möjliga varianter av såpbubblor! Välkommen in i såpbubblans värld på Tom Tits Experiment!

När

27 juni – 14 augusti. Öppet varje dag 10-17,

Pris

Förköp: Vuxen 230 kr, barn 3-15 år 180 kr, barn 0-2 år fri entré, pensionär 205 kr, student 205 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg går från Stockholms Central cirka var 15:e minut till station Södertälje Centrum. Därifrån är det cirka 10 minuters promenad till oss via gågatan genom centrum. Du kan även enkelt åka med buss till Södertälje Centrum. Flera linjer avgår från Liljeholmens T-banestation.