6–11 år

Museum

Pysselkalas med egen papperstillverkning

Fira ditt barns födelsedag i en miljö utöver det vanliga. Vi ordnar barnkalas med papperspyssel som tema. I pysslet blandas papperspyssel med egen papperstillverkning. De färdiga pappersarken skickas till deltagarna när det har torkat och blir ett roligt minne av kalaset.

Efter pysselstunden är det dags för kalasfika med smakis, bulle och glass. Vi dekorerar rummet i förväg med serpentiner och girlanger. Kalasvärden serverar och ser till att födelsedagsbarnet uppmärksammas med sång. Alla barn får med sig en påse med något gott att ta med sig hem.

Pris kalas
Priset för ett kalas hos oss är 2750 kr. Då kan upp till 12 barn delta inklusive födelsedagsbarnet själv. I priset ingår pyssel, smakis, bulle, glass och godispåse. De vuxna får kaffe och bulle. Specialkost meddelas senast en vecka innan.

Varmkorv (2 stycken per barn) eller pannkakor med sylt och grädde (3 stycken per barn) kan beställas till för 45 kronor per deltagare.

Hur gamla kan barnen vara?
Rekommenderad ålder är från 6 år, men vår erfarenhet är att pysselkalaset lämpar sig bäst för åldrarna mellan 8-11 år. Vi anpassar så klart pysslet efter barnens ålder.

Hur länge pågår kalaset?
Kalaset håller på i ungefär två timmar.

Hur många kan jag bjuda?
Max 12 barn till kalaset (inklusive födelsedagsbarnet). Minst en vuxen och max tre vuxna är välkomna till kalaset som hjälp och stöd för barnen. Övriga föräldrar/vuxna hämtar och lämnar sina barn i museets entré.

Boka kalas
Vi tar emot kalas efter bokning. Inga fasta tider finns. Ring 08-5195 5346 eller mejla info@tumbabruksmuseum.se för att få veta lediga tider de dagar ni har tänkt er.

När

Se hemsidan för bokning och information.

Pris

2 750 för ett kalas med max 12 barn. I priset ingår papperspyssel, saft, glasstårta och godispåse.
Varmkorv kan beställas till för 25 kronor per person.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till Tumba station, buss 725 till hållplats Tumba bruksmuseum, ca 150 m till museet

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: