https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/05/athena-e1709295558377.png

Athena är tillbaka!

I Elin Eks serie om tweenisen Athena får läsaren uppleva världen genom 12- och 13-åringens ögon. Det är klarsynt, kaxigt och väldigt roligt! Nu finns den femte boken, Athena – Till sista droppen!, i butik.

Om boken

Är det verkligen sant?! Att Athena och Ronja ska börja sommarlovet med att vara i en stuga på landet – utan föräldrar! (Ja, farmor Biggan och farfar Göran är ju där förstås men de räknas inte som riktiga vuxna.) Athenas och Ronjas dagar består mest av sol och bad men det är något i Järnbackas idyll som inte stämmer, för varför sinar områdets alla brunnar? Håller vattnet på att ta slut för gott eller kan man förhindra det på något sätt?

Elin Eks Athena är en schysst kompis som med stark självkänsla och ostoppbar attityd försöker förändra världen till det bättre och lämnar läsaren med känslan av att ingenting är omöjligt.

Barn i stan-pris på hela Athena-serien!

Har ni ännu inte upptäckt den kaxiga och coola Athena där hemma? Grattis! Nu finns hela serien om Athena till strålande Barn i stan-pris i vår shop. Perfekta böcker att dyka ner i under det snart annalkande sommarlovet.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/05/athena-bocker-bonnier.png