https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/10/PM-Hornstull-Centrum_beskuren.jpg

Ett fullspäckat läslov i barnböckernas tecken

29 oktober–6 november 2022 får alla barn försvinna in i berättelsernas värld i Hornstull Centrum. Där kommer det bjudas på tipspromenad, bokbytarkalas, pyssel och möjligheten att träffa Musse och Helium på riktigt när Hornstull Centrum tillsammans med Bonnier Carlsen arrangerar ett kostnadsfritt läslovsevent för barn.

Hela den här artikeln är ett samarbete med Hornstull Centrum.

Publicerad: oktober 2022

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/10/LasseMaja-e1666689998249.jpg

Läslovet kommer gå i böckernas tecken i Hornstull Centrum. Tillsammans med Bonnier Carlsen kommer det bjudas på ett gäng olika aktiviteter för lässugna barn. Bland annat finns det möjlighet att lösa ett mysterium med LasseMajas detektivbyrå och gå Musse och Heliums tipspromenad. Alla barn som deltar får tävla om fina bokpriser.

Barnen ska ha kul på läslovet, samtidigt som vi vill inspirera till större läslust bland både nya och frekventa besökare

Charlotte Look, marknadsansvarig, Hornstull Centrum

Det erbjuds även pyssel med olika teman, såsom monster, halloween eller Musse och Helium. Den som vill får också göra egna monsterformulär á la Nelly Rapp till sitt monster. Till alla barn som pysslar delas det ut en barnbok eller ett läsbingo så långt lagret räcker.

Den 3-6 november arrangeras det dessutom ett bokbytarkalas för barn mellan 3-12 år i Akademibokhandelns lokaler där alla får 20% rabatt på allt för barn under hela läslovet!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/10/PM-Hornstull-Centrum3_beskuren-e1666689942384.jpg

PROGRAM

Hela läslovet

29-30 oktober

3-6 november

5 november

5-6 november

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/10/Detektivbyra.jpg

Om Hornstull Centrum

Södermalms västra udde har alltid varit livlig. Förr med fabriker, arbetarbostäder och ståtliga malmgårdar. Nu med ett myller av handel, nöje och vardagsliv.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/10/Hornstull_2021-06-04_lowres-5_beskuren-scaled.jpg

Det finns både caféer och restauranger i centrumet där man kan ladda batterierna mellan alla tipspromenader och detektivjakter.

Välkommen till Hornstull Centrum!

Hornstull Centrum ägs och förvaltas av Bonnier Fastigheter.