https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/01/superpolarna-scanbox-header-mindre.jpg

Vinn biljetter till Superpolarna!

Tillsammans med Scanbox Entertainment ger Barn i stan dig chansen att kamma hem 4 biljetter till den nya underbara familjefilmen Superpolarna, ett äventyr om vänskap och hjältedåd – av manusförfattarna bakom Toy Story!

Om filmen

Den uppfinningsrika dockan Don har tröttnat på att alltid få spela tönten i dockteatern. Han vill vara hjälten någon gång, och varför inte i verkliga livet? På jakt efter hjältedåd att utföra i Central Park slår han följe med den coola rappande leksakhunden DJ Doggy Dog, och de träffar fler vänner bland parkens djur. När Don får höra att hans kompisar på teatern är i fara får han äntligen chansen att bli en riktig hjälte.
För manus till Superpolarna står gänget bakom Toy Story!

Svenska röster: Ola Forssmed, Felipe Leiva Wenger, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Happy Jankell, Ulises Infante Azocar ”Stor” m fl.

Se trailern här!

Tävla om biobiljetter!

För att vara med och tävla om 4 biobiljetter skickar du in namn, mailadress och ditt svar på frågan till tavling@barnisan.se senast 8 februari 2024! Tre vinnare av 4 biljetter vardera kontaktas 9 februari via mail.

Fråga:

Vad heter huvudpersonen och cowboy-dockan i Toy Story-filmerna?
1. Woody
X. Willy
2. Winston

Tävlingen är avslutad och vinnarna har blivit kontaktade.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/01/bild-superpolarna-scanboxmindre.jpg

Observera att Barn i stan sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och exklusiva utskick. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy.