https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/06/Dom-sma-hjaltarna-topbild-scaled.jpg

Tävla och vinn biobiljetter till Dom små hjältarna!

Barn i stan och Lucky Dogs ger dig chansen att kamma hem biobiljetter till sommarens gulligaste familjeäventyr. Svara på frågan och skicka in ditt svar så har du chansen att vinna fyra biobiljetter till filmen Dom små hjältarna som har svensk biopremiär 26 juli!

Tävla

Svara på frågan och skicka ditt svar till tavling@barnistan.se så är du med och tävlar om 4 biobiljetter till filmen. Tävlingen pågår till 24 juli 2023. Två vinnare kontaktas via mail.

Enligt grekisk mytologi, vem var Poseidon?
1. Havsguden
X. Kärleksguden
2. Eldguden

Tävlingen är avslutad

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/06/ARGONUTS-©2023_TAT-productions_Apollo-Films-Distribution_France-3-Cinema_16-300dpi-scaled.jpg
ARGONUTS ©2023

Om filmen

Den modiga lilla skogsmusen Bonnie lever ett gott liv i antikens Grekland bland gudar och legender tillsammans med sin adoptivpappa Sam, som också råkar vara en katt. Gudarna Zeus och Poseidon börjar bråka om en nybyggd staty i hennes hemstad Yolcos och då måste Bonnie ge sig ut på ett äventyr för att rädda staden. På vägen stöter hon på både faror och nya vänner. Dom små hjältarna är ett fartfyllt och roligt äventyr med årets gulligaste hjältar.

Se trailern

Observera att Barn i stan sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och exklusiva utskick. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy.