Näckenbadet – Medley

Bad inomhus

Senast uppdaterad: 2017-11-24

Tider

Se hemsidan för öppettider.

Beskrivning
Välkommen till Näckenbadet, det mysiga lilla badet i Saltsjöbaden! Här trivs hela familjen i någon av våra bassänger. Vi erbjuder också vattenträning och vissa kvällar har vi simning till lugn musik. 
Du behöver ett hänglås till skåpet. Ta med ett hemifrån eller köp ett hos oss. Vi har en liten butik där du även kan köpa badkläder, badtillbehör m.m.

Vi har en 25-metersbassäng med fem banor och ett djup på 1,10-1,90 m och en undervisningsbassäng med ett djup på 0,70-1 m. Temperaturen i  bassängerna håller 27,5°C. 
Kvällstid på tisdagar och torsdagar kan du simma till lugn musik. Snabbanor finns i mån av plats. Ring oss för mer information. 
På grund av platsbrist i bassängen kan vi tyvärr inte erbjuda motionssimning under vattenträningen (tis + tor kl 11-12).
Under vissa tider finns det banor i stora bassängen för lek. Lek i lilla bassängen under dagtid finns i viss mån, ring oss gärna för information! Under skollov är det lek i båda bassängerna på dagtid.

Flodis kommer på besök varje lördag och söndag.
Kostnad

Entré: vuxna 60 kr, barn 7–19 år 25 kr, barn 0–6 år gratis. Minigrupp: 80 kr (1 vuxen + 2 barn), 140 kr (2 vuxna + 2 barn), extra barn 20 kr.

Info
Karta
map
Allt som händer – Näckenbadet – Medley