https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/09/Toppbild-host.webp

Höstlovsäventyr i Orsa Grönklitt!

Sätt hela familjen i rörelse och upplev ett riktigt höstlovsäventyr hos oss!

Snart är det äntligen dags för årets höstlov och vi utlovar en massa skoj! Blåbäret Bärra har slagit på stort och anordnar sitt alldeles egna löplopp, klätterparken är öppen, bastuflotten välkomnar till härliga bastubad och Gästcenter bjuder in till kusligt spökpyssel. Det och mycket mer finns att uppleva här hos oss under höstlovet.

Passa på att boka ditt boende idag, med koden: Höst23 får du bo 3 nätter och betala för 2 under hela v.44 (sön v.43-sön v.44).

Läs mer och boka här!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/09/barn-erbjudande-host.webp

Upplev hösten i Orsa Grönklitt

Njut av den underbara hösten i Orsa Grönklitt. En tid då träden växlar färg och temperaturen sjunker och erbjuder en frisk och klar luft. Upplev naturens vackra färgskiftningar, plocka bär eller svamp och testa någon av alla aktiviteter.

Läs mer om hösten i Orsa Grönklitt här

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/09/barplockning-hosten.jpg

Bo 3 nätter och betala för 2 under årets höstlov!

Höstlovet är en perfekt tid för naturnära aktiviteter. Njut av härlig cykling på led, fartfylld cykling i vår Flowtrail, rullskidor, Discgolf, en tur i klätterparken och mycket mer roliga aktiviteter. Utöver det hittar du massor av roliga höstlovs-aktiviteter ute på anläggningen att spendera dagarna med!

Boka ditt boende idag, med koden: Höst23 får du bo 3 nätter och betala för 2 under hela v.44 (sön v.43-sön v.44).

Boka höstlov i Orsa Grönklitt här!