Barnens sommar i Orsa Grönklitt

Barnens favoriter – välj av det uppdukade smörgåsbordet

I Orsa Grönklitt har en satsning gjorts på barnfamiljerna, vilket återspeglas i allt från menyer till tillgänglighet och aktiviteter på plats. Det gör det enkelt för familjen att dela upp sin dag med bad, aktivitet eller bara avkoppling.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/Paddla.png

Ett smörgåsbord av aktiviteter finns lättillgängliga och öppna under hela säsongen. Balans och motorikbana, Bärras äventyrsstig och lättillgängligt cykelområde är några av exemplen på aktiviteter med fysiska inslag. Vill familjen eller kompisarna utmana varandra finns minigolf, frisbeegolf och bollsportsområdet nära till hands.

Grönklitts Klätterpark

Grönklitt Klätterpark består av sex olika banor och Ziplines i varierande svårighetsgrader, där nästan hela familjen kan uppleva ett riktigt äventyr. Banorna kommer vara anpassade för barn och vuxna från 5 år.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/Klattring.jpg

Läs mer om klätterparken här!

Cykelkul med Bärra

Att lära sig cykla ska precis som skidåkning, vara kopplat till glädje och lekfullhet. 

För att bli en riktigt bra cyklist måste man ramla minst 100 gånger säger Blåbäret Bärra. Att lära sig en ny sport ska vara kopplat till glädje och lekfullhet. Därför har vi skapat cykelkul med Bärra, som bygger just på detta. Tillsammans med Blåbäret Bärra, som är barnens bästa vän i Orsa Grönklitt, har vi skapat olika möjligheter runt om i anläggningen för att utveckla sin cykling. 

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/Cykling.jpg

Läs mer om cykling för alla i Grönklitt

Sommarkul med blåbäret Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten i Orsa Grönklitt. Bärra är barnens bästa vän och tillbringar sin tid i Blåbärsskogen, med alla sina kompisar. Lär känna Blåbäret Bärra och läs hans bästa sommartips! 

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/Barra.jpg

Läs om Bärras sommarutmaning och hans bästa sommartips!

Familjens sommaräventyr börjar här!

I Orsa Grönklitt har en satsning gjorts på barnfamiljerna, vilket återspeglas i allt från menyer till tillgänglighet och aktiviteter på plats. Det gör det enkelt för familjen att dela upp sin dag med bad, aktivitet eller bara avkoppling.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/Sommarbarn.jpg

Läs mer om familjesemester i Grönklitt i sommar!