Utomhus lek med Minitivoli

På Kaatach Lekland tycker vi att det är viktigt att barnen får leka både inomhus och utomhus. Därför har vi också många roliga aktiviteter utomhus för barnen som bland annat gungor, trampoliner, en klätterborg och mycket mer! Utomhusleken är tillgängligt året runt men på sommarhalvåret så har vi även ett helt eget tivoli med många roliga attraktioner.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/tivoli-kaatach.jpg

Mellan maj och september hittar du vårt alldeles egna tivoli utanför Kaatach, med många roliga attraktioner som barnen kommer att älska! Här kan barnen bland annat åka berg- och dalbanan Larven, flyga Helikoptern, åka Lilla fritt fall, ta en tur i Karusellen och åka tåget som avgår till Grönköping. 

I Kaatachs hamn har vi tre båtar som är perfekta för lite sjörövarlek (men se upp för landkrabborna) och du kan även ta flyget med Kaatach Air till vårt Rymdland, som ligger ute på gården. Där får du lära dig om planeter och stjärntecken och besöket avslutas med rymddisco. 

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/03/tivoli-kaatach2.jpg

Priser

OBS! Vid kraftigt regn eller åska kör vi inga attraktioner utomhus p.g.a. säkerhetsrisken. Vänligen notera att tivolibiljetter inte återköpes, men det går bra att använda dem vid nästa besök.